Premsa

L’AVI es reuneix amb Fundesem per a conéixer les seues noves iniciatives d’impuls de la formació en innovació i tecnologia  • L’escola de negocis alacantina mostra el seu interés per col·laborar amb l’AVI en l’actualització de competències en innovació

L’Agència Valenciana de la Innovació  (AVI) ha mantingut una reunió de treball amb Fundesem Business School a fi de conéixer les noves iniciatives que està desenvolupant en l’àmbit formatiu i abordar possibles vies de col·laboració que contribuïsquen a impulsar la innovació en el teixit empresarial de la província d’Alacant.

En aquesta trobada han participat el president d’aquesta escola de negocis, Cayetano Sánchez Butrón; el seu director gerent, Ismael Navarro; i la responsable d’Empreses i Continguts, Mari Angeles Tajuelo; així com, per part de l’AVI, el vicepresident executiu i la secretària general, Andrés García Reche i Olivia Estrella, respectivament.

Al llarg de la reunió, Fundesem ha exposat els diferents programes formatius que s’imparteixen des del centre alacantí, que inclouen estudis d’especialització en competències digitals, alineats amb les necessitats del teixit productiu.

En aquest sentit, han traslladat la seua voluntat de col·laborar amb l’Agència en la cerca de solucions en l’àmbit de l’educació que permeten instruir als i les professionals en els nous perfils tecnològics. De la mateixa manera, han coincidit en la necessitat de donar a conéixer les capacitats de coneixement que es generen dins del sistema d’innovació.

Els representants d’aquesta escola de negocis també han manifestat interés pels diferents programes d’ajudes de l’AVI, especialment les línies de promoció del talent i les accions d’impuls i enfortiment del sistema d’innovació.

Des de l’Agència, el vicepresident executiu, Andrés García Reche, ha subratllat la necessitat d’impulsar l’actualització de competències en les actuals plantilles de les empreses per a facilitar la incorporació al teixit productiu de les tecnologies protagonistes d’aquesta quarta revolució industrial.

“Des de l’Agència no sols incentivem la incorporació de persones investigadores i doctorandes en les nostres empreses per a impulsar projectes I+D+i, sinó que apostem per la formació especialitzada per a satisfer uns nous perfils professionals que hui ja costa cobrir”, ha indicat.

Per part seua, el president de Fundesem, Cayetano Sánchez Butrón, ha destacat el paper que juga l’AVI en el nostre ecosistema empresarial i “el desig que totes dues institucions, d’ara en avant, unisquen forces per a portar a cotes més elevades a les empreses de la nostra província i la nostra Comunitat, en els àmbits tecnològics, digitals i d’innovació, en sentit ampli”.

Fundada en 1965, l’escola de negocis de la Fundació per al Desenvolupament de la Formació i Gestió Empresarial de la Província d’Alacant (Fundesem) ofereix programes de màster i formació contínua dirigits fonamentalment a llocs directius.

Author