Sin categorizar

7 DE MARÇ | Comité d’innovació en alimentació i dieta hospitalària

El comité d’innovació en alimentació i dieta hospitalària, afavorit per la Conselleria de Sanitat i l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) es reuneix per primera vegada per a identificar els principals desafiaments que afecten aquest àmbit d’actuació i valorar les primeres solucions.

En aquest comité, que lidera la catedràtica en Salut Pública i Medicina Preventiva Dolores Corella, participen les científiques Amparo Tárrega (IATA-CSIC), Purificació García (Universitat Politècnica de València), Ana Zaragoza (Universitat d’Alacant) i Paula Crespo (Codinucova), així com professionals sanitaris com Miguel Civera (Hospital Clínic Universitari), Antonio Miguel Picó (Hospital General d’Alacant), Carmen Ribes-Konincks (Hospital La Fe). Els instituts tecnològics estan representats per José Antonio Costa (Aimplas) i Encarna Gómez (AINIA) i la Conselleria de Sanitat de Sanitat a través de Román Grisolía i Begoña Pastor. La xef alacantina María José San Román, del restaurant Monastrell, ofereix la visió empresarial.

Nota de premsa

Author