Agenda, Agenda, Agenda AVI, Agenda AVI, Agenda SVI

10 i 11 DE GENER | Escola Creativa d’Innovació Social


Durant dues jornades, Jovesólides realitzarà dos laboratoris d’innovació social en les quals compartirem recursos i metodologies basades en creativitat i innovació social dirigits a persones emprenedores o en cerca d’ocupació. Actualment, tant emprenedors com joves requereixen de moltes eines i habilitats tant socials com tècniques, per a desembolicar-se amb èxit en un mercat laboral canviant , amb grans dificultats i en nombroses ocasions, precari. 

Ser capaços d’adaptar-se a aquesta nova realitat, contemplant l’autoocupació (emprenedoria) pot ser una estratègia clau per a sobreviure en aquest context sociolaboral tan complex. 

Aquests laboratoris naixen per a donar alternatives, respostes i apoderament personal i professional a la nostra joventut i als qui decideixen emprendre. Aquestes activitats s’emmarquen dins del projecte Escola Creactiva,  projecte d’innovació social finançat per GVA dirigit especialment al teixit emprenedor i a la joventut valenciana. El projecte ha sigut creat per Jovesólides i finançat per GVA i l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI).

Les sessions es realitzaran el pròxim 10 i 11 de gener de 2024 en les instal·lacions del CEEI Elx, en horari de 10h a 14h, acabant l’últim dia amb un coffee break. 

Les activitats són gratuïtes prèvia inscripció en l’enllaç https://forms.gle/9aFjrpacZUVePEev5

Sobre Joves Solides

En els últims anys, la innovació social ha anat ocupant un lloc central en els debats acadèmics i en les polítiques públiques europees. La crisi econòmica de 2008 va col·locar en primer pla problemàtiques socials que requerien respostes diferents per a trobar a aquestes una solució. Parlem de: elevades taxes de desocupació, l’emergència climàtica, l’augment de la pobresa, l’exclusió social d’uns certs col·lectius… I per aquell any, Jovesólides també es va sumar a crear solucions creatives als problemes socials.

Més de deu anys després, la innovació social no sols és una àrea de treball de l’entitat, també és present de manera transversal en cadascuna de les seues accions. Ara, Jovesólides posa en marxa un nou projecte vinculat al sector, ‘Escola d’Innovació social Creactiva’.

L’objectiu principal d’aquest: potenciar la innovació social entre els agents del sistema valencià de la innovació i fomentar el treball col·laboratiu intersectorial en l’entorn valencià.

Consulta els altres esdeveniments relacionats amb la tecnologia i la innovació en aquest enllaç