Agenda, Agenda, Agenda AVI, Agenda AVI, Agenda SVI, Agenda SVI

14 NOVEMBRE | Jornada llançament de la Xarxa iDiaFOOTINESCOP organitza dimarts que ve 14 de novembre la jornada de llançament de la Xarxa iDiaFOOT, una organització que treballarà per a millorar la salut dels pacients diabètics mitjançantla innovació. Esta Xarxa Valenciana d’Innovació en Salut del Peu Diabètic s’ha proposat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels pacients i de reduir els costos sanitaris.


La jornada està dirigida a agents implicats en la investigació, desenvolupament i innovació en l’àmbit de la salut. En ella participarà Francisco Ponce, secretari autonòmic de Sanitat de la Comunitat Valenciana; Fernando de la Torre, president de la Federació de Diabetis de la Comunitat Valenciana i el Dr. Óscar Moreno, coordinador de la Unitat de Diabetis del Departament de Salut d’Alacant.


En la Comunitat Valenciana hi ha més de mig milió de persones que pateixen esta malaltia i entre les complicacions  més greus en les quals es poden trobar al llarg de la seua vida és el peu diabètic. Per tant, el desenvolupament de tecnologies i innovacions que ajuden a previndre el peu diabètic i la millora de la qualitat de vida dels pacients afectats per esta patologia és una de les prioritats de la Xarxa iDiaFOOT.


Pots consultar el programa en este enllaç
Inscriu-te a la sessió ací


9:30 hores. Districte Digital 5, Moll 5.
Port d’Alacant, Alacant

Author