Agenda, Agenda, Agenda, Agenda, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI
12 de setembre de 2025 | SEMINARI WEB Aliments plant based: Innovació en anàlegs carnis i lactis
- L’esdeveniment té per objectiu presentar les últimes innovacions tecnològiques aplicades al desenrotllament d’anàlegs carnis i productes que imiten els lactis tradicionals
- En la jornada es guia a empreses i professionals del sector agroalimentari en la detecció d’oportunitats d’innovació
En este sentit, la innovació tecnològica juga un paper fonamental. Tecnologies com l’extrusió d’alta i baixa humitat, l’aplicació de processos biotecnològics, el cultiu de noves biomasses i l’adaptació d’operacions habituals de processament a noves fonts d’aliments estan transformant la forma en la qual els concebem i desenrotllem. Este seminari web té per objectiu presentar les últimes innovacions tecnològiques aplicades al desenrotllament d’anàlegs carnis i lactis, amb especial focus en processos com l’extrusió, la fermentació i altres tecnologies emergents. En segon lloc, es pretén presentar els principals reptes que enfronta la indústria en el disseny d’aliments plant based, així com les solucions desenrotllades per AINIA. Finalment, s’inspirarà i orientarà tant a empreses com a professionals del sector agroalimentari en la identificació d’oportunitats d’innovació.
El seminari web està dirigit a dos sectors:
- Tècnics i responsables de departaments d’I+D i Innovació, Qualitat, Laboratori i Producció en indústries alimentàries
- Responsables de Màrqueting i Direcció en el sector alimentari