Your address will show here +12 34 56 78
Conveni amb la Fundació General de la Universitat Jaume I-Fundació de la Comunitat Valenciana M. P. per a impulsar la transferència de coneixement i tecnologia entre universitat-empresa, i donar suport al emprendiment innovador

Actuacions i objectius

 • LÍNIA 1: IMPULS DE LA TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT I TECNOLOGIA ENTRE UNIVERSITAT-EMPRESA

 • TRANSFERBOOST. Estímul de l'oferta tecnològica, identificació d'oportunitats, promoció de talent, activació i acompanyament de projectes concrets d'investigació aplicada entre investigadors de la rePCV i empreses. S'executarà a través d'interaccions orientades segons necessitats i reptes específics identificats amb les empreses (dinàmiques pull) i a partir del coneixement aplicable disponible en les universitats (dinàmiques push). Es combinaran accions genèriques d'estímul de projectes innovadors com a accions específiques en àrees de prioritat estratègica regional/global com a agroalimentació, automoció i mobilitat sostenible, economia circular, salut, tecnologies habilitadores, emergències i hàbitat sostenible i perseguint sempre un palanquejament en el sistema d'ajudes públiques a la innovació empresarial, amb especial èmfasi en finançament de la UE, nacional i autonòmica.

  • Innotransfer. És una iniciativa multisectorial d'innovació oberta que implementen, de manera conjunta i des de 2018, els cinc Parcs Científics de la Comunitat Valenciana en l'àmbit de col·laboració de la rePCV. En 2020 es va redissenyar la iniciativa per a avançar en la cadena de valor d'aquestes col·laboracions, passant de la sensibilització al foment actiu de la relació a través d'una dinàmica de Reptes/Solucions sobre la qual canalitzar la comunicació i el descobriment entre les parts. Aquest nou disseny, a més, va incloure un alineament amb la visió, els objectius i l'estratègia d'actuació de l'Agència Valenciana d'Innovació, a fi de maximitzar el seu impacte en l'ecosistema valencià d'innovació, sumant-se, d'aquesta manera, als esforços liderats des de l'AVI.


  • UJI.>LAB. Té com a objectiu en 2021 continuar impulsant un entorn creatiu i innovador que facilite la generació de noves idees sota el paradigma “repte-solució” secundant-se en metodologies de co-creació amb els usuaris: empreses, institucions, , instituts tecnològics, grups d'investigació i altres membres de la comunitat universitària i sota una dinàmica market pull. UJI.>LAB gràcies al FabLab, laboratori de prototipaje ràpid, possibilitarà la materialització en forma de prototips d'alguns dels projectes resultat de la cerca de solucions als reptes plantejats, com per exemple introducció a la fabricació additiva.

 • INNOMAP. Mapatge i caracterització del teixit empresarial innovador a l'entorn dels parcs científics i les seues àrees d'influència extensible a la Comunitat Valenciana. Es persegueix un millor coneixement dels factors impulsors i limitants de la innovació i el seu impacte. El treball desenvolupat, i el seu seguiment i manteniment al llarg del temps, permetrà ampliar el conjunt d'empreses objectiu dels punts anteriors i orientar millor la interacció entre universitat i empresa mitjançant el coneixement i la tecnologia.

  • Mapa Tecnològic. Té com a objectiu en aquesta tercera fase la continuació de la implementació del Mapa Tecnològic del territori, estenent la identificació les empreses de caràcter innovador i tecnològic situades en tot l'àrea d'influència i les possibles oportunitats de col·laboració entre aquestes i la resta de l'ecosistema innovador de la província coordinat pel Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, ESPAITEC, a partir de la difusió de l'oferta actual que ofereix cadascun dels agents de l'ecosistema així com la incorporació d'una perspectiva nova al mapa que enriquirà el contingut de la cartografia: l'estat del procés de transformació digital del teixit empresarial.


LÍNIA 2: SUPORT A l'EMPRENEDORIA INNOVADORA


 • TECH2BUSINESS. Impuls a la creació i consolidació de teixit empresarial innovador i dinamització de la seua relació amb el sistema d'investigació de les universitats públiques valencianes. Es desenvoluparan activitats de promoció de la creació i consolidació de spin-off i empreses innovadores i es prestaran serveis de suport en aspectes com el desenvolupament del model de negoci, la transferència de la propietat intel·lectual, la constitució de l'equip, la gestió empresarial, l'accés a finançament i la capacitació en tecnologies habilitadores per a la nova economia.

  • Creació i Consolidació de Spin-off d'Origen Acadèmic (Speedup@spinoff -LaunchPad). Pretén configurar un conjunt de mecanismes i eines per a facilitar el llançament de la creació d'una *SpinOff amb les màximes garanties i el suport del Parc Cientific i Tecnológic de l'UJI, ESPAITEC, en l'acceleració del procés al costat de l'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) de l'UJI.

 • 3er FÒRUM PREMIS rePCV 2021. L'objecte específic d'aquesta convocatòria és premiar i reconéixer l'activitat de les iniciatives emprenedores i empresarials atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn.

Tipus de conveni

 • Text Hover

Entitat beneficiària final

Fundació General de la Universitat Jaume I-Fundació de la Comunitat Valenciana M. P.

Any

2021

Import del conveni

350.000€