Agenda, Agenda, Agenda, Agenda

15 DE FEBRER | Jornada IBMCP – Ciència i Tecnologia al Servei de l’Agricultura


L’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP), centre de titularitat mixta del CSIC i la UPV;  la Plataforma Tecnològica de Biotecnologia Vegetal (BIOVEGEN) i el Grup Cooperatiu Cajamar organitzen el proper 15 de febrer a les 9:30 hores una jornada informativa on representants d’aquest centre d’investigació i d’empreses col·laboradores exposaran els principals hites aconseguits als darrers mesos en matèria de ciència i tecnologia aplicada al sector agroalimentari. L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Cub Blau de la Ciutat Politècnica de la Innovació, està dirigida a investigadors i empreses.

L’esdeveniment té l’objectiu de posar a disposició el coneixement i capacitats del IBMCP per a resoldre els desafiaments de les empreses del sector agroalimentari, difondre les capacitats científic-tecnològiques de l’IBMCP i promoure projectes ciència-empresa. La Jornada permetrà donar a conéixer els últims avanços en edició genòmica de cultius, nous tractaments de nutrició i sanitat vegetal, noves varietats més eficients i nutritives i la implementació de la sostenibilitat en la cadena de producció. A més, es tractaran aspectes transversals d’innovació oberta i transferència tecnològica (ecosistemes d’innovació, acceleradores, agents d’innovació, start ups, fons d’inversió…).

L’esdeveniment està concebut com a eina de desenvolupament de col·laboracions i negoci, per la qual cosa els professionals participants podran sol·licitar i mantindre reunions bilaterals per al foment de col·laboracions i projectes ciència-empresa.

Més informació i inscripcions

09:30 hores | Cub Blau Ciutat Politècnica de la Innovació
Camino de Vera s/n. 46022 · València

Author