Agenda, Agenda, Agenda, Agenda, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI
- Este Workshop pretén ser un fòrum per a mostrar els avanços en literatura científica quant al desenrotllament de sensors químics i reconeixement molecular, al mateix temps que es catalitza el contacte entre investigadors per a establir col·laboracions i projectes conjunts.
- El camp del reconeixement molecular està en el centre de línies d’investigació com l’estudi de les interaccions fàrmac-proteïna o el desenrotllament de sensors químics.
El “XVIII Workshop Internacional de Sensors i Reconeixement Molecular” (XVIII-IWOSMOR) és un esdeveniment que organitza des de fa 18 anys l’Institut Interuniversitari d’Investigació i desenrotllament Tecnològic en Reconeixement Molecular (IDM), el primer institut interuniversitari entre la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. Al llarg de les edicions anteriors, el nombre de participants i el seu àmbit geogràfic han anat en augment i, donat l’interés despertat, s’ha apostat per la seua internacionalització durant els últims dotze anys, comptant amb la participació d’investigadors estrangers tant en el comité científic com entre els ponents i conferenciants, a més d’investigadors estrangers en el comité organitzador.
Aquest Workshop pretén ser un fòrum per a mostrar els avanços en la literatura científica quant al desenrotllament de sensors químics i reconeixement molecular, al mateix temps que es catalitza el contacte entre investigadors per a establir col·laboracions i projectes conjunts. El camp del reconeixement molecular està en el centre de línies d’investigació com l’estudi de les interaccions fàrmac-proteïna o el desenrotllament de sensors químics. Es tracta d’una àrea d’investigació amb un marcat caràcter internacional en la qual s’estan produint avanços contínuament, com demostren els centenars d’articles d’investigació i patents que apareixen cada any per a les més variades aplicacions.
A pesar que existixen diferents conferències i congressos internacionals per a cada línia en particular (per exemple, sobre sensors químics), no existix una conferència que aborde el reconeixement molecular de forma unificada. En canvi, els organitzadors d’esta conferència afirmen oferir un espai multidisciplinari en el qual es promou la col·laboració i la possibilitat de traslladar els principis que regixen el desenrotllament d’una determinada aplicació a la resta de plataformes tecnològiques desenrotllades.
A més, atés que els membres del IDM pertanyen a dos unitats mixtes en col·laboració amb l’Institut d’Investigació Sanitària Hospital La Fe, el Centre d’Investigació Príncep Felip i, més recentment amb AIMPLAS, així com el Centre Espanyol d’Investigació Biomèdica en Xarxa en Bioingeniería, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN), este fòrum és essencial per a l’intercanvi d’idees i resultats. A més, el IDM té un fort enfocament en la transferència de tecnologia (com ho demostra el nombre de patents registrades: 10 en els últims 4 anys) pel que mostrar els nostres resultats a les empreses dins de la conferència també és un objectiu.
Quan? – 19/06/2025 – 20/06/2025 (l’horari especificat és orientatiu mancant més dades)
On? – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Aeroespacial i Disseny Industrial (ETSIADI) de la Universitat Politècnica de València (UPV)
Més informació i inscripcions