Your address will show here +12 34 56 78
Agenda, Agenda, Agenda, Agenda, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI

La jornada té com a objectiu compartir innovacions, línies de treball i reptes en l’àmbit de la agrobiotecnología
Durant l’esdeveniment es potenciaran les connexions i la col·laboració en I+D

Esta jornada, en el marc del projecte Bioval Impulsa, i subvencionada per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, té com a objectiu compartir innovacions, línies de treball i reptes en l’àmbit de la agrobiotecnología per a potenciar les connexions i la col·laboració en I+D, que lideren la transició a un sector millor adaptat, resilient i innovador, a través de presentacions, taules redones i reunions B2B centrades en temes com a estratègies biotecnològiques de biocontrol, ferramentes de detecció, diagnòstic i ús de ómicas o ús de microorganismes, entre altres. 

La nostra directora de l’Àrea de Promoció de Projectes Estratègics, María Antolín, realitzarà una ponència sobre els resultats del projecte MoTIA, finançat per IVACE+i i els Fons FEDER, sota el títol «Visió neuromórfica i IA per al control de plagues de mosquit tigre».

Quan? – 13/05/2025
On? – Les Naus, València

Més informació i inscripcions
0

Agenda, Agenda, Agenda, Agenda, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI, Agenda SVI

  • L’esdeveniment reunix experts de l’acadèmia, la indústria i les institucions d’investigació
  • Es facilita l’intercanvi d’idees i el desenrotllament d’aplicacions FIB d’avantguarda
La Universitat de València juntament amb el  ICML (Institut de Ciència Molecular) i la Unitat d’Excel·lència María de Maeztu del Ministeri de Ciència i Innovació organitzen el European Focused Ió Beam Network 2025. El taller de la Xarxa Europea de Feixos d’Ions Enfocats (Eu-fib.net) 2025 se centra en promoure avanços en el processament de feixos d’ions enfocats (FIB) i tecnologies relacionades. Eu-fib.net té com a objectiu proporcionar una plataforma perquè professionals i investigadors discutisquen desenrotllaments, establisquen associacions i exploren noves col·laboracions interdisciplinàries dins d’Europa i internacionalment.

Este esdeveniment reunix experts de l’acadèmia, la indústria i les institucions d’investigació, facilitant l’intercanvi d’idees i el desenrotllament d’aplicacions FIB d’avantguarda. També dona suport a la innovació en àrees en les quals FIB exercix un paper fonamental, com la nanofabricació, la ciència dels materials i la microscòpia avançada.

Els investigadors podran enviar les seues comunicacions fins a l’11 de maig com a data límit i registrar-se fins al 22 de juny. L’hora oferida és orientativa.

Quan? – Del 16-19 de Setembre
On? – Auditori Marie Curie, situat en el Catedràtic Agustín Escardino Benlloch 9 de l’edifici 1 SC (2a planta) del Parc Científic de Paterna.

Més informació i inscripcions
0